Mottó

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad..."
P.S. I Love You c. film

2012. január 20., péntek

Játék

Ahogy igértem a FB-on, 100. like után indulhat a játék!

Játék-felhívás!!!

Szeretnél egy különlegesen egyedi ékszert magadnak?
Tervezd meg!



Ha késztetést érzel magadban, hogy alkoss valami egyedit, vagy csak szeretnéd megmutatni a világnak a tehetséged, itt az alkalom!
Tervezz meg egy ékszert, amelyet Te is szivesen viselnél, és ha győzöl, én elkészítem Neked!

Amit tenned kell:
1. Like-old az oldalam:
2. Küldd el a saját terved JPG formátumú képét (lehet egyszerű papír-ceruzás vagy akár számítógépes program segítségével készített) a jankastuff@gmail.com címre (Kérlek a csatolt fotó mellé írj egy pár sort magadról!)
3. Oszd meg a felhívást az üzenőfaladon!

Fontos:
-saját ihletésű, készítésű és kivitelezhető terv beküldése
-a tervedben a következő anyagokat "használhatod fel" (ezekből fogok én is dolgozni): ezüstözött rézdrót (1mm, 0,8mm és 0,3mm vastagságú), fa- és üveg gyöngyök, páva-, fácán- és festett tollak.
-a munkád beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy terved a későbbiekben felhasználjam, természetesen a Te neveddel védjegyezve!

Határidő: 2012. febr. 29. éjfél!

Fődíj: a beérkező tervek közül kiválasztom a legkreatívabb és egyben kivitelezhető munkát, amelyet elkészítek. Ez az ékszer lesz a tervező ajándéka!
Különdíj: a fotókat feltöltöm a Facebook oldalamra, és a legtöbb Like-ot összegyűjtő terv alapján is készül majd egy ékszer, melyet az oldalt kedvelők között fogok kisorsolni (2012. márc. 17-én), illetve megkapja a tervező is!

Jó ötletkedést és alkotást kívánok!

Csepregi Janka-Zsófia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése